diumenge, 8 de febrer del 2009

Mirador de ses puntes (Valldemossa)

Mapa de l'itinerari
L’excursió d’aquest diumenge ha estat al Mirador de ses Puntes amb el grup “Ruta de ses ermites”. L’itinerari ha estat el següent: Valldemossa (final del carrer de ses Oliveres), pla des Pouet, mirador de ses Puntes, sa Talaia Vella (858 m.) caseta refugi, coll de son Gallard, cova de s’ermità Guillem, coll de son Gallard, pla des Pouet, Valldemossa. Itinerari circular, per camins ben marcats, amb forta pujada i 3 h. de durada.
El mirador de ses Puntes (amb merlets que li donen una semblança de fortificació) i la caseta refugi (amb quatre parets degut a l’incivisme d'alguns), els va fer construir l’arxiduc Lluís Salvador per poder gaudir del paisatge. La cova de s’ermità Guillem o ermita de la Hesychia (silenci, quietud, pau interior) està situada en un racó tranquil i ben conservada (de moment).
En aquesta ocasió hem estat 14 participants. El dia ha estat rúfol, ennuvolat, ventós i fred. Hem dinat passat el coll de son Gallard, dins l’alzinar, però el fred ens ha fet partir tot d’una.
La volta al puig de na Torta i el Pla del Pouet, és un itinerari restringit, és convenient demanar reserva de plaça a l'Associació Muntanya del Voltor, al telèfon 619.59.19.85 o per correu electrònic:info@muntanyadelvoltor.com
Més informació i la ressenya d'aquest itinerari.
Veure l'àlbum de fotografies.
Veure el track del GPS a Wikiloc.
anar a dalt