diumenge, 26 d’abril del 2009

Ses Figueroles - Binibona - Caimari

Avui el grup excursionista “Ruta de ses ermites” de l’A.VV. de la Pua, hem anat del Coll de sa Batalla, passant per ses Figueroles, fins a Binibona i Caimari. Uns 11 km. de recorregut.
El dia insegur i la fira de Santa Maria han fet que sols hàgim estat 7 participants. Pocs i ben avinguts. El dia s’ha mantingut estable amb estones de sol.
L’excursió és molt bonica, les cases de ses Figueroles és un indret on un s'imagina la duresa de la vida d'antany, lluny dels nuclis habitats i que sols es podia accedir-hi per camins de ferradura.
Veure l’àlbum de fotografies
Veure el track del GPS a Wikiloc

2 comentaris :

Toni Sureda ha dit...

Hola Pep, si torneu a anar per aquests indrets no deixeu d'acostar-vos a visitar l'Alzina de ses Trugues, és la més gran de Mallorca i possiblement una de les més grans del món, pots localitzar la seva situació a Binicanalleta. per nes informmació: http://webs.ono.com/socay/fotos/valentin/paseos.htm y anau a la ruta 155

Josep Ferrer i Nos ha dit...

Moltes gràcies Toni, coneixia l'existència d'aquesta alzina a prop d'Alcanelleta. En fer la ruta de Coll de sa Batalla, Ses Figueroles, Alcanella, fem comptes d'anar hi.
Molt agraït pel teu comentari.

anar a dalt