divendres, 11 de desembre del 2015

"Frit" a un lloc especial i emblemàtic de sa Serra de Tramuntana

Panoràmica del massís del Massanella des del Galileu
(Crònica de Gabriel Pomar Esteva)
Feia bastants d'anys que en Tomeu Mateu parlava de fer un frit al Massanella i a la fi en Tomeu va posar data, es dia 7 de novembre per pujar a sa Serra a berenar de frit, però varem canviar de lloc i anàrem al puig d'en Galileu.
Es grup Viaranys es va reunir al complet: Pere, Josep, Tomeu Mateu, Tomeu Colom, Agustí, Fernando i Biel .... bé a falta des integrants joves que en so temps ens substituiran i comandaran es grup Viaranys, per mantenir sa il·lusió de caminar per sa muntanya que començaren en Pere i en Josep, devers el 2008.
Es dia va ésser esplèndid, passarem per es pas de sa Rebollada i arribàrem, desprès d'un bon rato de caminar, al cim d'en Galileu. Des des primer moment que començàrem a caminar i, durant tota s'excursió, en Fernando va filmar es esdeveniment amb una càmera de vídeo "Vintage Mini DV" (mirau es vídeo adjunt).
Quant arribàrem a dalt des Galileu en Tomeu Mateu, com era d'esperar, va treure es fogonet de butà i escalfàrem es frit que ens havien preparat al coll de sa Bataia, beguérem vi, aigua i també herbes dolces. Desprès d'haver menjat es frit, que per cert va ésser molt bo, davallàrem per ses Voltes i tornàrem a Pòrtol i a sa Cabaneta.
Recordàrem al nostre inoblidable, incombustible i estimat Enric que aquest any ens ha deixat, sense ell podem seguir anant d'excursió, però sempre el tindrem present als moments de començar totes ses caminades i sobre tot, als passos difícils o complicats que ell ens feia fàcils i ens ajudava a superar. PER TU ENRIC !!
Un altre itinerari al puig d'en Galileu.
Track de la ruta a Wikiloc

(Vídeo de Fernando de Angulo Dols)

Clica la següent imatge per veure l'àlbum de fotografies:


4 comentaris :

Llorenç Soler Sastre ha dit...

Una salutació i l'enhorabona a tot el grup per la públicació d'aquesta ruta. Aquesta via per pujar al Galileu és una de les millors i mès agraïdes, per les panoràmiques.

Josep Ferrer i Nos ha dit...

Hola Llorenç,
Moltes gràcies, feia molt de temps que no ens podíem reunir tot el grup al complet, no hi ha com haver-hi manduca.
És vera ascendir al Galileu per la cresta est, és una passada de guapo!
Molt agraït pel teu comentari.
Salutacions.

Agustí ha dit...

Hola companys va ser un dia molt agradable, enhorabona a Josep, Biel i Fernando pel montatge.
L'any que ve un altre cim !!!!!!

Josep Ferrer i Nos ha dit...

Tens raó Agustí, bona ruta i bon "tiberi". El més important és que ens reunirem tots. Agraït pel teu comentari, amic.

anar a dalt