dissabte, 2 de maig del 2009

Puig de sa Cuculla de Fartàritx

Cuculla de Fartàritx
Avui dissabte 2 de maig, juntament amb els companys Pere i Martí ens hem arribat fins a Pollença per pujar al puig de sa Cuculla de Fartàritx de 712 m.
A l'alçada del Km. 2.700 de la carretera de Pollença a Lluc (Hi ha un rètol Camí vell de Lluc), girem a l'esquerra per un camí asfaltat direcció al camí de can Romí. Deixem el cotxe davall unes alzines. Passem davant d'unes cases i tot d'una agafem un camí de ferradura fins arribar al pla de les cases de Fartàrtix Gran (amb molt mal estat). Aquí berenem un poc per agafar forces. Seguidement creuem el pla amb figueres sembrades per endinsar-nos dins un alzinar on trobem un safareig i un rotllo de sitja. Passat aquest veiem el puig que sembla inaccesible però a l'esquerra s'observa el pas des Frare, lloc on ens dirigim seguint les fites i les taques de pintura vermella damunt les roques. Passat el pas amb una tirada més fem cim.
Des d'aquí es gaudeix d'una vista espectacular: puig Tomir, puig de Ca, puig gros de Ternelles, el Castell del Rei, les badies de Polença i Alcúdia, la serra de Cavall Bernat, i ...
Hem tingut un dia ventòs amb un sol radiant.
Veure l'àlbum de fotografies
Veure l'itinerari del GPS a Wikiloc.

2 comentaris :

Antonio Sureda (Socay) ha dit...

Pep, cada vez encontramos mejor y mas fidedigna información de nuestra tierra en internet, y buena prueba de ello es tu blog, al que también de vez en cuando le echo un vistazo. Enhorabuena por el.
Un saludo
Antonio Sureda

Josep Ferrer i Nos ha dit...

Moltes gràcies Antonio pel teu comentari.
Una abraçada.
Josep

anar a dalt